Societat

Els Mossos detenen un conductor que circulava begut, drogat i sense carnet

Successos

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres a Salou (Tarragonès) un conductor que circulava sota els efectes de l'alcohol i la cocaïna, amb el carnet retirat per un jutjat de Vila-real (Castelló) i sense haver passat la inspecció ITV.
Una patrulla va localitzar Sergio M.P., de 26 anys i veí de Borriana (Plana Baixa), al quilòmetre 1 de la carretera T-721, a l'altura de Salou, quan feia un gir prohibit a l'esquerra travessant tres carrils per incorporar-se a l'entrada de l'autopista AP-7.

Sergio M.P. va donar positiu al control d'alcoholèmia, amb una taxa de 0,58 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, i al test de drogues. A més, conduïa amb el carnet retirat per haver circulat begut i sense la ITV, motiu pel qual va ser detingut per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Un altre detingut a l'Aldea
D'altra banda, la policia catalana va detenir divendres a l'Aldea (Baix Ebre) un conductor que circulava begut després que sortís de la via i caigués per un canal amb el seu acompanyant. Tots dos van poder ser rescatats i els van atendre allà mateix.

El detingut, Viktoras L., un lituà de 29 anys, va donar positiu a la prova d'alcoholèmia amb 1,15 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, una taxa castigada penalment.

Alhora, els Mossos van detenir ahir al quilòmetre 22 de la carretera N-240, a Montblanc (Conca de Barberà), un conductor que circulava de manera temerària, avançant en línia contínua, que no va fer cas de les indicacions dels agents. Es tracta de John I., un senegalès de 34 anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Recerca

Aconsegueixen produir sucs més saludables reaprofitant residus del vi

Tarragona
societat

Minut de silenci a Rubí per condemnar el doble crim masclista

rubí
economia

Les hipoteques pugen un 15% tot i l’alça de preus

barcelona
adminsitracions

L’Escala mantindrà l’antiga piscina del Voramar en la reforma del passeig

L’Escala
GIRONA

Netegen l’espai entre el carrer del Pruner i el torrent de la Font de la Pólvora

GIRONA
PALAFRUGELL

S’instal·laran sis nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics

PALAFRUGELL
societat

La Sindicatura de Greuges de Barcelona recomana abordar les causes estructurals del top manta

Barcelona
FIGUERES

Milloren la seguretat de la cruïlla del Camí Vell de Vilatenim amb il·luminació

FIGUERES
SALT

Es manté la bonificació del 50% del preu del bus als joves de 16 a 25 anys

SALT