Societat

El tauró de la platja del Miracle serà traslladat a l'Aquàrium de Barcelona

Els biòlegs creuen que hi ha un segon exemplar a la zona

El tauró que fa dies ronda la platja del Miracle de Tarragona no és perillós, encara que podria atacar si el toquen o el molesten, segons han conclós avui els biòlegs de la Fundació per a la Recuperació i Conservació d'Animals Marins (CRAM) després de realitzar fotos de l'animal.

Els submarinistes del CRAM han pres instantànies del tauró sota l'aigua i des de la superfície per a determinar de quina espècie es tractava, la del tauró gris, i per què s'havia apropat tant a la costa. Segons les seves conclusions, l'animal s'hauria desplaçat a la recerca d'aliment, encara que no s'expliquen per què s'ha quedat a la zona.

A l'Aquàrium de Barcelona
Segons han assenyalat, el tauró serà traslladat entre demà i dilluns a l'Aquàrium de Barcelona, perquè coincideix amb l'espècie que viu a la instal·lació. Els biòlegs creuen que hi ha un segon exemplar a la zona. Si és així, se seguirà el mateix procediment.

Bandera roja
De moment, a la meitat de la platja del Miracle ondeja la bandera vermella que prohibeix el bany per precaució. Les autoritats han col·locat uns cordes entre la platja i les roques perquè els banyistes no s'apropin a l'àrea on es desplaça l'animal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.