Societat

societat

Blanes celebra la 20a Festa de Benvinguda d’Es Tió

El III ‘Es Tió als Barris’ se celebrara el cap de setmana del 16 i 17 de desembre i començarà al dissabte al matí a Mas Enlaire.

Blanes ha celebrat aquest diumenge la 20a Festa de Benvinguda d’Es Tió, que el proper cap de setmana visitarà diversos barris del municipi. Organitzat per l’Esbart Joaquim Ruyra i amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, la cercavila de celebració va començar a la Plaça dels Països Catalans i va seguir pel Passeig de la Marina, la Plaça Catalunya, el Passeig Cortils i Vieta, un tram del Carrer Ample i, finalment, va arribar a la Plaça d’Espanya, on s’hi va aturar definitivament.

Com ja es tradició, la celebració la va obrir els músics de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, que van interpretar un variat repertori de nadales per a tots els públics. També hi van participar els gegantons i capgrossos de la Colla Gegantera de Blanes, així com els gegantons de l’Esbart Joaquim Ruyra. Rere d’ells, s’hi aplegaven les famílies que seguien Es Tió i un gran nombre de públic, entre els quals s’hi comptava la regidora de Participació Ciutadana i Joventut, Estefanía Romerov així com d’altres regidors i regidores de l’Ajuntament.

Es Tió estarà ubicat a la Plaça d’Espanya fins el proper cap de setmana, quan començarà la seva particular gira.

‘Es Tió als Barris’ el 16 i 17 de desembre

Per altra banda, per tercera edició consecutiva l’Ajuntament de Blanes, amb el suport de l’Esbart Joaquim Ruyra i les Associacions de Veïns, ha organitzat ‘Es Tió als Barris’ el proper cap de setmana del 16 i 17 de desembre, que inclourà quatre festes arreu de diversos veïnats del municipi. D’aquesta manera, el dissabte des al matí el personatge nadalenc protagonitzarà la primera celebració al barri de Mas Enlaire. A la tarda, l continuarà a la Plaça dels Dies Feiners, a Dintre Vila, a partir de dos quarts de 5 de la tarda. L’endemà, diumenge 17 de desembre, el periple continuarà al Racó d’en Portas. Finalment, la quarta i darrera festa de ‘Es Tió als Barris’ es farà diumenge a partir de 2/4 de 5 de la tarda a la Plaça Ramon Casas, a Mas Cremat. Totes quatre celebracions comptaran amb una actuació de l’animador infantil Pep López, amb el seu espectacle ‘Balla Tió!’.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia