Societat

Decomissen 45.000 DVD i CD pirates a Tarragona

La Guàrdia Civil ha decomissat a Salou (Tarragonès) 45.000 DVD i CD pirates, valorats en més d'un milió d'euros, i ha detingut dos homes d'origen senegalès per un delicte contra la propietat industrial i intel·lectual. Aquesta és el decomís més gran d'aquest tipus de material en el 2007.

La investigació va començar aquest mes de maig quan es va detectar un increment important en la venda d'aquest tipus de falsificacions, de diversos estils i autors. Després de les indagacions es va descobrir que hi havia dos punts d'emmagatzematge del material.

Per tot això, dimarts passat es va procedir al registre de dos domicilis, on es va detenir els dos senegalesos. En total es van trobar 24.500 CD i 20.500 DVD valorats en 1.260.000 euros.

Els detinguts són Mallop G., de 27 anys, i Jop P., de 18, els dos indocumentats i sense domicili conegut. Aquests joves eren els encarregats de custodiar el material preparat per subministrar als venedors que anaven als domicilis per adquirir les còpies. Tots dos passaran a disposició del jutjat d'instrucció número 3 de Tarragona.

Durant aquest 2007 la Guàrdia Civil de Salou ha detingut 42 persones més i ha decomissat gairebé 5.000 còpies falses de CD i DVD.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.