Societat

Detenen Salvatore Lo Piccolo, cap de la Cosa Nostra i fugitiu des de fa 25 anys

En la batuda policial d'avui han caigut també els dirigents mafiosos Andrea Adamo i Gaspare Pulizzi

Salvatore Lo Piccolo, cap de l'organització criminal Cosa Nostra, i fugitiu des de fa 25 anys, ha estat detingut avui prop de Palermo, al costat del seu fill, Sandro, buscat per la justícia des de fa 6 anys.
La policia creu que Salvatore Lo Piccolo, de 65 anys i del qual no es coneixia el seu destí des del 1983, va agafar les regnes de Cosa Nostra a Sicília després de la detenció de Bernardo Provenzano, l'abril del 2006.

Provenzano va ser detingut després d'haver dirigit durant 42 anys les activitats mafioses des de la clandestinitat.

En la batuda d'avui han caigut també els dirigents mafiosos Andrea Adamo i Gaspare Pulizzi, els noms dels quals figuraven entre els 30 delinqüents més buscats d'Itàlia, juntament amb els de Salvatore i Sandro Lo Piccolo.

La detenció s'ha produit a la localitat de Carini, a pocs quilòmetres de Palermo, capital del sud de la illa de Sicília, per ordre dels fiscals Nico Gozzo, Gaetano Paci i Francesco del Bene, coordinats pel fiscal adjunt de Sicília, Alfredo Morvillo.

Lo Piccolo, que és de Palerm, està acusat de diversos assessinats i està considerat un mafiós al “vell estil”.

El seu fill Sandro, de 32 anys, és un dels seus homes de confiança i també està acusat de diversos assessinats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.