Societat

Societat

Ramon Vilallonga, un dels primers grans pastissers d’Andorra

Propietari de La Montserratina d’Escaldes-Engordany

El pastisser andorrà Ramon Vilallonga Basagañes va morir dimarts, a l’edat de 91 anys, segons ha informat el diari electrònic d’Andorra Altaveu.com.

Natural d’Olot, era pare del jurista Marc Vilallonga i del cirurgià digestiu Ramon Vilallonga. Durant els anys seixanta va anar a viure a Andorra i va fundar, juntament amb la seva dona, la pastisseria La Montserratina d’Escaldes-Engordany. Va participar de moltes iniciatives socials del país i va promoure l’agrupació del sector. També va crear la galeta Granadalla, amb visió de promoure el producte local entre els turistes.

Segons Altaveu.com, Ramon Vilallonga era un enamorat de la pesca. Durant molts anys va presidir la federació andorrana de caça i pesca i, entre altres iniciatives, va promoure diverses repoblacions dels rius i va posar en marxa el concurs de pesca d’Engolasters.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La 8a edició de l’Amb So de Cobla de Palamós tanca amb 6.000 espectadors

PALAMÓS
infraestructures

Les obres de l’autovia B-25 arriben al seu equador

Sant Boi de Llobregat
MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona