Societat

La FECAC, descontenta amb les subvencions que rep de la Generalitat

L'entitat demana a José Montilla que intercedeixi en el seu favor davant el departament de Cultura

Les associacions de la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC) han expressat el seu "descontentament" amb la política de subvencions del departament de Cultura de la Generalitat. En una carta enviada al president de la Generalitat, José Montilla, el col·lectiu mostra la seva "queixa" i sol·licita la intermediació del mandatari català "per solucionar aquesta decisió tan negativa per a les nostres entitats".

La FECAC, organitzadora d'esdeveniments com la Fira d'Abril de Catalunya, ha donat a conèixer avui a través d'un comunicat la seva "disconformitat" amb les resolucions que desestimen les subvencions sol·licitades al Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, dependent del Departament de Cultura. Per a les entitats andaluses establertes a Catalunya, aquestes resolucions s'han adoptat "de forma arbitrària i no objectiva".

Així mateix, sol·liciten que, "d'acord amb la llei de participació ciutadana, un membre de la FECAC formi part de la comissió de valoració quan es puntuïn les subvencions a les entitats". La carta remesa a Montilla al·ludeix a "la tasca cultural i de cohesió social que les diferents entitats andaluses realitzen a Catalunya".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.