GASTRONOMIA
Adéu al pop de Can Vidal
Els propietaris del bar restaurant de la plaça Miquel de Palol de Girona traspassen el negoci després de quaranta anys de dedicació
Referent al barri del Güell, “El gallego” tancarà demà
Les braves, que no regalimaven olioses inundades de salsa, sinó que la seva essència era la simplicitat: la d’un oli picant que mai en sabrem la recepta. Era el pop, però, el plat estrella d’una casa, per a molts ho ha estat, del bar restaurant Can Vidal, popularment conegut com “El gallego” per l’origen dels seus propietaris: Vidal López i Eva Vilar.
Després de quaranta anys dedicats al negoci, demà Can Vidal tancarà. Els propietaris han anunciat a través de les xarxes socials que traspassen el negoci situat a la plaça Miquel de Palol de Girona. “Volem expressar el nostre més profund agraïment a cadascun de vosaltres per fer que aquest lloc sigui tan especial. Des dels que heu vingut a gaudir del nostre menú diari fins als que heu compartit les vostres vetllades amb les nostres tapes, sopars i begudes, us estem eternament agraïts”, destaca el seu escrit de comiat.
Can Vidal era un bar restaurant referent del barri del Güell, un d’aquests espais que teixeix comunitat. L’alcalde de Girona, Lluc Salellas en una piulada va agrair a Can Vidal el servei i dedicació al llarg d’aquests anys.
Fer un pop a Can Vidal era un clàssic dels divendres. El primer Can Vidal estava situat al carrer Anselm Clavé. “El gallego” es va estar al barri del Mercadal durant setze anys. Els últims vint-i-quatre a la plaça Miquel de Palol. “Confiem plenament que el bar estarà en bones mans i continuarà sent un lloc acollidor per a la ciutat”, destaca les últimes línies del comunicat.