Societat

El jutjat de Figueres deixa en llibertat els joves detinguts per violar una menor i gravar l'agressió a Roses

Tribunals

Asseguren que la relació va ser consentida, com ja ha dit diverses vegades el seu advocat, Joaquim Bech, i mantenen que la noia es va inventar la violació per justificar un possible embaràs i que els seus pares no l'esbronquessin. "Ella mateixa em va dir que li semblava que estava prenyada i que no sabia com dir-ho als seus pares, per això ens ha denunciat", ha explicat un dels adolescents implicats a la sortida de la presó. Els dos nois s'han deixat fotografiar entre rialla i rialla quan han sortit del centre penitenciari.

El jutjat de Figueres ha deixat en llibertat provisional sense fiança els dos joves detinguts per violar una menor i gravar l'agressió en vídeo. Segons estableix la interlocutòria, existeixen "serioses contradiccions" entre les versions dels testimonis i per això han decretat la llibertat provisional dels dos acusats, Ivan A.T. i Sergio S.R., que estaven en presó provisional des del passat 23 de gener.
Els imputats no es podran acostar a la menor a menys de 150 metres de casa seva o de qualsevol lloc que freqüenti habitualment i tampoc es poden posar en contacte amb ella mentre duri el procés. També s'hauran de presentar al jutjat cada quinze dies, el dia 1 i el 15 de cada mes.

Els fets van passar la matinada del dia 19 a Roses. El jutge va dictar presó sense fiança per a tots dos com a suposats responsables d'un delicte d'agressió sexual. La menor va denunciar que un dels detinguts, al qual coneixia, se la va endur després de mantenir una conversa i va abusar sexualment d'ella mentre el seu company ho gravava amb una càmera.

La menor, també veïna de Roses, va denunciar els fets i al cap de poques hores de l'agressió els Mossos d'Esquadra van detenir els suposats agressors, que van ingressar a la presó el mateix diumenge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.