Societat

Una avioneta cau al mar a Arenys sense causar ferits

Successos

Una avioneta ha caigut aquest migdia a l'aigua a la platja del Cavaió d'Arenys de Mar, sense que ni els dos ocupants de l'aparell ni els banyistes que en aquell moment estaven remullant-se hagin resultat ferits.

Les primeres fonts oficials han informat que l'avioneta ha patit un error mecànic quan sobrevolava el municipi veí de Canet de Mar i s'ha precipitat al mar.

L'alcalde d'Arenys de Mar, Ramon Vinyes, ha comentat que "el pilot ha intentat planejar fins que ha trobat una zona on poder aterrar". El pilot no ha pogut parlar amb la premsa "per l'ensurt i l'estat de xoc".
L'avioneta ha caigut molt prop de la zona de bany, la qual cosa ha fet que els banyistes que es trobaven en aquell moment a la platja s'emportessin un bon ensurt.

En pocs minuts s'han desplaçat fins a la zona efectius de la Creu Roja del mar, de la policia local, dels Bombers i dels Mossos d'Esquadra, i s'ha activat el protocol de seguretat per treure de l'aigua l'avioneta.

En un principi s'havia pensat a deixar l'avioneta en el port, però al final els cossos de seguretat han delimitat una zona davant del restaurant Portinyol per deixar momentàniament l'aparell fins a decidir què es fa amb ell. Per aquest motiu, s'ha demanat als usuaris de la platja que abandonessin aquesta zona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.