Societat

Gusó declara que la crema de les coques de Sant Joan que va provocar la intoxicació no es va cuinar correctament

COMARQUES GIRONINES

El pastisser de Torroella de Montgrí Josep Gusó ha declarat aquest dijous que la crema de les coques de Sant Joan que va intoxicar més de 1.400 persones el juny del 2002 no es va cuinar correctament. Gusó ha explicat que la crema no es va coure a l'obrador sinó en una part del magatzem de la pastisseria. Segons l'acusat, van ser els pastissers que tenia contractats qui van decidir fer-ho sense comunicar-li, i ell tampoc se'n va adonar perquè mentre es cuinava la crema no estava a l'obrador. El pastisser també ha explicat que desconeixia que no podia anar a recollir la llet directament de la granja, ni que tampoc podia mesclar productes cuinats amb altres de crus a l'interior de la cambra frigorífica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Mor Encarna Jordan, activista independentista, antifeixista i internacionalista

SOCIETAT

Menys incompliments sanitaris en els locals de tatuatges de l’àrea de Barcelona

Barcelona

L’Ajuntament denuncia per primer cop un fons voltor

girona
INFRAESTRUCTURES

Interromput el tren entre Sant Vicenç de Calders i Lleida per un descarrilament

El Vendrell
INFRAESTRUCTURES

Comencen les proves d’integració del tramvia entre Glòries i Verdaguer

Barcelona
HABITATGE

La FAVB celebra l’acord per construir de 1.800 pisos de protecció oficial

Barcelona
SERVEIS

A licitació sis autobusos híbrids de Tarragona per 3,6 milions

Tarragona
SERVEIS

Reforcen la Guàrdia Urbana amb 12 nous agents

Tarragona
La Jonquera

Autorització del parc eòlic Galatea, però només és administrativa

La Jonquera