Societat

Capturat el tauró que nedava a la platja del Miracle de Tarragona

El tauró gris de 1,6 metres de llarg i que durant els últims dies nedava a la platja del Miracle de Tarragona ha estat capturat aquesta tarda cap a les 18.45 hores.

Dos tècnics de L'Aquàrium de Barcelona han capturat l'animal després que el tauró s'apropés una vegada més a la línia de la costa, a uns cinc metres de la platja. La captura ha estat possible després de desplegar dues xarxes de pesca, que han permès immobilitzar l'animal.

En el moment de la captura, diferents voluntaris de la Creu Roja han format una cadena humana amb la finalitat d'impedir que banyistes i curiosos s'apropessin al tauró.

L'animal ha estat dipositat en un tanc ple d'aigua i ja està de camí a L'Aquàrium de Barcelona, on li realitzaran les proves corresponents per a saber si està malalt i conèixer els motius que han dut al tauró a romandre durant tants dies tant a prop de la costa.

Els tècnics avaluaran aleshores si tornen l'animal mar endins.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.