Societat

Degustar les múltiples possibilitats de la carn de conill

Vilafant ofereix aquest diumenge la possibilitat de degustar la carn de conill guisada de moltes maneres diferents. És una de les propostes més esperades de la Fira del Conill, que avui celebra la 27a edició. Per arrodonir la jornada també s’ofereix una Fira Artesana, una gran varietat d’activitats lúdiques i culturals i, com a novetat, aquest any es recupera la mostra d’oficis antics, com per exemple, el forjador, el llauner o el ceramista. La mostra també és l’excusa per fer descobrir nous espais del municipi als visitants. Així, aquesta edició l’Ajuntament ha volgut potenciar l’espai del Cau, situat al costat de l’església de Sant Cebrià, on tindran lloc dos espectacles i també els tallers infantils.

Mostra gastronòmica

Amb els tiquets de les degustacions de la Mostra Gastronòmica es podran tastar cinc plats dels vuit restaurants participants i l’arròs de conill, que prepara l’Escola d’Hostaleria, a la plaça Major. A més, el tiquet -que costa nou euros- també incorpora un val de dos euros i mig de descompte per a la compra de conill a les carnisseries locals. I no es pot marxar de la fira sense tastar les cues de conill, unes postres de pasta de full amb melmelada de pastanaga que posen el toc més dolç de la diada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.