Societat

L'Hospital Vall d'Hebron espera recuperar l'electricitat aquesta nit

L'Hospital Vall d'Hebron considera aquesta tarda un "objectiu i una esperança" recuperar completament l'electricitat de les seves instal·lacions aquesta nit perquè l'edifici té una "instal·lació elèctrica complexa" i les tasques per restablir el corrent són encara "complicades". Vuit plantes continue encara sense llum.

Recuperades
De les àrees afectades, a radiologia ja s'ha recuperat el funcionament d'alguns aparells més; a traumatologia el corrent funciona al complet, i a l'àrea general hi ha electricitat entre la primera i la tercera planta i en una part de la quarta i cinquena annexa.

Pel que fa a la qualitat assistencial, el portaveu ha assenyalat que "es dóna en condicions de normalitat", però igualment ha agraït la "bona predisposició tant de professionals com dels pacients".

100 operaris
El gabinet de crisi s'ha reunit a primera hora d'aquest matí per avaluar l'activitat al centre després d'una nit en què prop de 100 operaris han treballat en l'operació de connexions de grups electrògens.

Davant la falta de subministrament, l'hospital ha derivat a altres centres els pacients de l'UCI i set del servei d'urgències. A l'Hospital de Sant Rafael s'hi han traslladat 11 pacients.

El servei d'hostaleria podrà oferir menús normalitzats als pacients tal com va fer ahir, i els treballadors d'aquest cap de setmana podran anar amb normalitat al menjador de l'àrea maternoinfantil.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.