SOCIETAT
Èxit del Mercat de la Furgoteca de Salt
S’ha convertit en un aparador perquè els professionals puguin mostrar les novetats en l’oferta gastronòmica del “menjar de carrer”
La sisena edició del Mercat de la Furgoteca de Salt tanca avui tres dies d’activitats, música, tallers i una àmplia oferta gastronòmica amb la vintena de ‘foodtrucks’ que enguany s’han aplegat a l’Era de Cal Cigarro. El mercat s’ha convertit en un aparador perquè els professionals de les furgoteques donin el tret de sortida a la temporada i puguin mostrar les seves novetats amb una oferta gastronòmica variada i més que consolidada entre els consumidors.
En català
La sisena edició del Mercat de la Furgoteca ha estrenat denominació apostant pel mot en català. La jornada de més afluència va ser la nit de dissabte. Els visitants han pogut tastar el menjar que han ofert durant aquests tres dies les divuit furgoteques presents en aquesta edició. Des de menjar asiàtic, passant per propostes argentines, italianes, basques o del país.