Societat

L'exregidor d'Urbanisme de Palma declara per un presumpte delicte d'abús a menors

L'exregidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, Javier Rodrigo de Santos (PP), s'ha presentat aquest matí als jutjats de Palma per a declarar davant del jutge per un presumpte delicte d'abús a menors d'edat. L'exregidor ha arribat als jutjats de la Via Alemanya emmanillat i amb la cara descoberta, juntament amb el seu advocat Bartolomé Vidal. De Santos prestarà declaració davant del magistrat d'instrucció número vuit, Antonio Rotger.

La Policia Nacional va detenir a l'exregidor popular després que el pare d'un menor el denunciés per un presumpte abús al seu fill. Al finalitzar l'interrogatori que la Policia va realitzar a De Santos durant 45 minuts, l'advocat de l'acusat, Bartolomé Vidal, va remarcar que el seu client "va negar en principi les imputacions" i que "s'havia d'esperar a la seva declaració davant del jutge".

De Santos ha estat detingut anteriorment, acusat d'un presumpte delicte de malversació de fons públics, després de gastar 45.000 euros a locals homosexuals. Suposadament, els presumptes abusos o relacions amb menors d'edat i el presumpte delicte de malversació de fons públics es van cometre durant la seva etapa com a polític al capdavant d'Urbanisme en el mandat de l'exalcaldessa del Partit Popular, Catalina Cirer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.