Societat

Detenen tres nois de Martorell que vexaven un disminuït per enregistrar-lo i penjar els vídeos a internet

Van penjar fins a vuit vídeos diferents de la víctima autolesionant-se i va ser un familiar qui va alertar els Mossos d'Esquadra que la víctima apareixia a internet en enregistraments en què se'l veia sotmès a aquestes vexacions. Els fets havien estat gravats amb telèfons mòbils i posteriorment eren penjats en una pàgina web. La víctima pateix una important disminució psíquica i està incapacitada legalment.

Segons la policia, a les imatges s'hi podia observar com diverses persones, posteriorment identificades, oferien droga a la víctima a canvi que fes tot el que li proposaven , com trencar rajoles amb el cap i les mans o fer flexions.

Arran de la denúncia es va obrir una investigació a la comissaria de Martorell, amb col·laboració de la Policia Local, per identificar el lloc on s'havien enregistrat les imatges i les persones que hi apareixien instigant la víctima a autolesionar-se per riure-se'n.

El 27 de març, els investigadors van detenir a Sergi S.J., de 22 anys, Josep F.C., de 23 anys i Juan C.M. de 22 anys, tots tres de nacionalitat espanyola i veïns de Martorell. Se'ls acusa d'un delicte contra la salut pública i un altre contra la integritat moral i tracte vexatori.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.