Administracions

L’Ajuntament declara l’emergència per l’incendi a les Piscines Municipals

La mesura vol accelerar la reobertura de l’equipament, tancat des del sinistre del passat abril

El ple de l’Hospitalet ha declarat l’emergència per l’incendi produït a les instal·lacions de les Piscines Municipals de l’Hospitalet amb l’objectiu d’accelerar la reobertura del centre. L’equipament del carrer Rosalia de Castro està tancat des del 29 d’abril com a conseqüència de l’foc que va afectar greument diferents espais de l’equipament esportiu. Els usuaris del centre no hi poden accedir des de llavors i s’han de repartir per la resta de poliesportius municipals. Amb la declaració d’emergència s’escurcen els terminis de tramitació de l’expedient i del procediment d’adjudicació del contracte de reparació dels desperfectes, amb l’objectiu que l’equipament torni a estar plenament operatiu com més aviat millor, segons fonts municipals.

Al ple, que es va celebrar ahir a la tarda, es va aprovar també destinar un milió d’euros a la compra d’un solar al carrer de Torns, al barri de Collblanc, per crear un nou espai verd urbà. Aquesta zona donarà continuïtat als jardins de Los Diablos.

Un altre aspecte destacat de la sessió va ser el relacionat amb l’impacte del desenvolupament urbanístic de Montesa, al municipi veí d’Esplugues. Es va aprovar una moció presentada per ERC+EUiA que reclamava la necessitat d’aclarir i concretar amb l’Associació de Veïns de Sanfeliu quins són els límits exactes dels termes municipals d’Esplugues i l’Hospitalet en aquesta zona, així com la neteja i dignificació de l’aparcament a tocar del carrer de Sant Jordi. Hi va intervenir una representant dels veïns i veïnes de Sanfeliu, que va expressar la preocupació de part dels residents al carrer de Sant Jordi per les molèsties i perjudicis que s’ocasionaran les obres de Montesa, on s’han de construir uns 2.000 pisos. El grup d’ERC+EUiA fa dies que es fa ressò de l’alarma del veïnat per l’increment de trànsit i la contaminació que generarà la urbanització de les obres de l’Àrea Residencial Estratègica de Montesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia