Societat

Comença la cinquena edició de la campanya solidària “Cap llar sense Aliments”

La quarta edició de la campanya Cap Llar Sense Aliments va recaptar l’any passat un total de 30.521 euros a les comarques gironines, segons informa la Fundació La Caixa en un comunicat. Ara, s’inicia la cinquena edició de la campanya solidària de la Fundació ”la Caixa” i CaixaBank amb l’esperança d’impulsar l’acció col·lectiva i poder donar resposta a la cronificació de la pobresa a l’Estat. Es tracta de la segona iniciativa anual més destacada a nivell nacional a través de la qual, els bancs d’aliments poden aprovisionar-se de recursos per a ajudar a les persones en situació de vulnerabilitat. L’edició d’enguany arrenca amb l’aportació d’un milió d’euros per part de la Fundació Fundació ”la Caixa”, tal com s’ha realitzat en les campanyes anteriors. Es poden realitzar donacions a través de Bizum enviant una aportació a la causa 38014. També es pot col·laborar a través de la xarxa de caixers automàtics de CaixaBank, a través de la plataforma de banca digital CaixaBankNow i per mitjà del portal www.caixabank.es per als donants que no siguin clients de l’entitat.

En les quatre edicions anteriors dutes a terme entre 2020 i 2023, aquesta iniciativa va recaptar 9,3 milions d’euros en el conjunt del país, i va assolir les 9.600 tones d’aliments bàsics. A Catalunya, la quarta edició de la campanya Cap llar sense aliments va recaptar un total de 265.284 euros, dels quals 30.521 es van recaptar a Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia