Societat

societat

Alerta del pla Inuncat per la previsió de pluges intenses al nord-est

Aquesta tarda, al nord-est, Tarragonès i Baix Camp es podria superar el llindar de 20 metres per metre quadrat en 30 minuts

Protecció Civil ha activat aquest dissabte al matí l’alerta del pla Inuncat per un avís de pluges intenses a partir del migdia que afectarà principalment la meitat nord-est del país i les comarques del Tarragonès i el Baix Camp. Els xàfecs aniran sovint acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra. Es pot superar el llindar de 20 litres per metre quadrat en 30 minuts. Protecció Civil demana vigilar les crescudes sobtades de barrancs i lleres menors (rieres, rierols) i les zones inundables (soterranis, passos soterrats).

L’afectació a la zona nord-est afectarà amb més probabilitat les comarques del Vallès Oriental, Vallès Occidental, Osona, la Selva, Moianès, Lluçanès i Bages a partir del migdia i fins a la nit. Al llarg de la tarda el fenomen s’anirà estenent cap a la part més litoral i prelitoral i afectant també des del vespre fins a la matinada les comarques del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, amb més probabilitat al Baix Camp i el Tarragonès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.