Societat

societat

Tret de sortida a la temporada de bany a l’Estany de Banyoles

La temporada de bany a l’Estany de Banyoles s’ha iniciat aquest passat dissabte 1 de juny i s’allargarà fins al 15 de setembre. L’Ajuntament de Banyoles, com a regulador del bany a les zones autoritzades, ha fixat els horaris per a la zona de la Caseta de Fusta, que des d’aquest cap de setmana passat ofereix el servei de salvament i socorrisme. A més, també, s’ha delimitat la zona de bany, que és d’uns 30 metres des de la riba, i es fixa l’aforament màxim en 250 persones.

Pel que fa a l’horari d’accés a la zona de la Caseta de Fusta, estarà obert de dilluns a divendres de les 2 del migdia a les 7 de la tarda fins al 22 de juny. Els caps de setmana i la resta de dies de juny a partir de Sant Joan l’horari serà de les 11 del matí a les 7 de la tarda.

En paral·lel, durant els mesos de juliol i agost l’horari serà cada dia de les 10 del matí a les 8 del vespre. Per últim, de l’1 al 15 de setembre l’horari, novament, de les 11 del matí a les 7 de la tarda, llevat dels dies 12 i 13 de setembre en què l’horari serà de 2 del migdia a 7 de la tarda. Durant tota la temporada de bany, i dins dels horaris per cada època, s’oferirà el servei de salvament i socorrisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.