Infraestructures i serveis

INFRAESTRUCTURES

L’aeroport instal·la una zona de ’gaming’ per amenitzar l’estada abans de l’embarcament

L’Aeroport de Girona-Costa Brava ha inaugurat una zona de gaming perquè els passatgers tinguin una oferta d’entreteniment més àmplia al costat de les portes d’embarcament que faci més amena la seva estada a les instal·lacions abans de la sortida del seu vol.

Aquest espai, situat al centre de la plaça comercial, compta amb màquines arcade que permeten gaudir de manera gratuïta d’una selecció de 20 divertits videojocs històrics com Súper Mario Bros, Pac-man, Robocop, Street Fighter o Tetris, que entretindran els més petits i permetran als adults poder reviure partides passades.

Les noves màquines de videojocs se sumen a la resta d’oferta de què disposa l’aeroport tant a l’interior de la terminal, on recentment s’ha renovat i ampliat l’oferta comercial, com a les terrasses exteriors, que també tenen zones infantils i àrees d’entreteniment per a petits i adults amb jocs d’escacs i xarranca de grans dimensions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia