Societat

Els Mossos detenen set joves per una baralla a Anglès

Els Mossos d'Esquadra van detenir entre els dies 4 i 6 de setembre set joves per una baralla ocorreguda dos dies abans a la localitat d'Anglès (Selva), ha informat avui la policia autonòmica.

El dia 2 la policia va ser alertada que hi havia una baralla entre un grup de joves, però quan les dotacions policials van arribar al lloc dels incidents la baralla ja havia acabat. Els mossos van identificar a dos nois i una noia amb ferides lleus i van comprovar que el cotxe de la jove havia patit diversos danys.

El dia 4, la policia autonòmica va poder identificar i detenir a tres joves majors d'edat implicats en la baralla i dos dies després a quatre menors d'edat, presumptament també relacionats amb els fets.

Els menors van ser lliurats als seus pares o tutors legals i es va comunicar a la Fiscalia de Menors. Quant als més grans d'edat detinguts són: Daniel B.R., Àngel L.O.,i Carlos Q.D., el primer d'Anglès i els altres dos d'Amer (Selva), els tres joves són de nacionalitat espanyola i tenen 21 anys.

Els Mossos d'Esquadra mantenen la investigació oberta i no descarten noves detencions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.