Societat

societat

Hipra i Quique Cárcel reben el Premi Girona Talent 2024

Distingeixen la seva trajectòria per ser referents al territori gironí i ser reconeguts arreu del món

L’empresa Hipra, amb seu a Amer, i el director esportiu del Girona Futbol Club, Quique Cárcel, han rebut aquesta nit el Premi Girona Talent 2024, que ha estat atorgat per l’associació Catalunya Valley i l’empresa de comunicació La Factoria. Els dos guardonats han estat distingits per la seva trajectòria, per ser referents al territori i prestigiar les comarques gironines arreu del món.

Al recollir el premi, el director general de la divisió de Salut Humana d’Hipra, Carles Fàbrega, va destacar la importància que “ens fa especial il·lusió rebre aquest premi que l’entenem com un reconeixement de Girona per la contribució que des d’Hipra fem cap al territori. Més enllà del nostre propòsit de vetllar per un món més saludable, ens mou el compromís que les persones trobin a Hipra un projecte engrescador on poder créixer professionalment. De les 2.500 persones que formen el grup Hipra, gairebé 1.500 resideixen a les comarques gironines”. Alhora, Fàbrega va afegir que “el Campus Hipra d’Aiguaviva és una mostra del vincle d’Hipra amb les comarques gironines per continuar creixent amb talent i continuar enfortint el sector de la salut en el territori”.

Per la seva banda, Quique Cárcel, en conversa amb el periodista Xavier Masachs, director de L’Esportiu, va posar en valor l’esforç i el sacrifici per superar els mals moments que ha patit el Girona FC en els darrers anys fins assolir el seu èxit històric com a club: acabar tercera a la lliga espanyola i jugar la Lliga de Campions la temporada que ve. En el dia que complia 50 anys i quan fa 10 anys que és al club gironí, Quique va agrair el premi i va destacar “que és un mèrit global de tot l’equip de persones que forma l’entitat”.

Més d’un centenar d’assistents

L’acte va comptar amb més d’un centenar de persones i va comptar amb diverses ponències en relació la música, l’esport, la responsabilitat social corporativa, la innovació i l’empresa. En aquesta línia i en motiu dels 60 anys de Frit Ravich, Josep Maria i Judith Viader, president i directora general i van dialogar sobre l’evolució i el moment de la companyia.

En paral·lel, Eduard Perez i Carles Reixach van destacar la trajectòria d’Eumes, Escola de producció musical a Girona, amb fama global en el sector per a la formació amb uns estudis innovadors a l’Estat i que ara són referents en llengua hispana. A l’àrea d’esports, Juanjo Rovira, president MICsports, va repassar un model d’èxit com es el MIC de futbol durant la Setmana Santa a la Costa Brava i una gran referència en competicions esportives a Europa.

En el sector de la responsabilitat social corporativa, Francesc Durà, director general de la Fundació Aspronis i Carles Cuyàs, president de la Fundació Impulsa de Vic, van conversar sobre les trajectòries de les entitats i el seu valor social a la societat.

Pel que fa la innovació, Genís Roca, president de la Fundació.cat, va conversar amb Sam Judez, directora general Agència DDB i presidenta de l’associació de Agències de Creativitat Transformadora en àmbit estatal, sobre els reptes de futur i idees creatives al voltant de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia