Societat

Societat

Barcelona ofereix cursos d’anglès, francès i alemany per a aturats

L’Ajuntament de Barcelona ofereix més de 500 places en cursos d’idiomes gratuïts a persones en situació d’atur o que busquen una millora professional. Es podran sol·licitar formacions d’anglès, francès, alemany, inclosos cursos específics d’anglès per a sectors i oportunitats que atrau la Copa Amèrica.

El programa Reskilling Idiomes és una iniciativa de Barcelona Activa en col·laboració amb el Consorci d’Educació de Barcelona, les Escoles Oficials d’Idiomes i centres especialitzats de la ciutat.

Les persones interessades en les formacions es poden inscriure a través de la pàgina web de Barcelona Activa, i posteriorment rebran una prova de nivell per poder-les assignar al grup més adient. En cas d’haver participat en el programa anteriorment o si ja es disposés d’un nivell certificat, no caldrà realitzar aquesta prova.

Les formacions s’impartiran sobretot en format virtual. Durant aquesta darrera setmana de juny i durant el mes de juliol, es posen a disposició places per a cursos que s’impartiran després de l’estiu.

L’Ajuntament recorda que, segons un informe de Randstad, el coneixement d’idiomes és un requisit imprescindible per al 58% de les ofertes de feina en el cas d’acabats de llicenciar, per al 6% en el cas d’executius i per al 100% a l’alta direcció. I segons un estudi d’Infoempleo Adecco, la demanda de llengües estrangeres en les ofertes de treball ha crescut 7,5 punts en els darrers dos anys.

Algunes accions formatives del programa preveuen cursos específics vinculats amb la Copa Amèrica de Vela. En aquest sentit, s’oferiran cursos d’anglès lligats a la nàutica, l’hostaleria, la restauració, el comerç o la logística, així com formacions per a joves amb nivells des de l’A1 al C1.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia