Societat

SOCIETAT

L’Hospitalet crea una xarxa contra els rumors i els estereotips

L’Ajuntament de l’Hospitalet ha posat en marxa a la ciutat la Xarxa Antirumors L’H amb l’objectiu de combatre els estereotips i prejudicis sobre la diversitat, que dificulten la convivència i la cohesió social. Per impulsar aquesta xarxa, creada amb una subvenció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), s’ha creat un grup motor amb representants de diferents àrees municipals, que s’obrirà s a entitats i ciutadans particulars. “Els rumors ens esquitxen a tots i totes. Pensa, informa-te’n i actua”, és el lema de la Xarxa, que pretén subratllar la responsabilitat de les persones que creen o escampen informacions falses i discriminatòries i discursos d’odi sobre determinats grups de població –tant en la seva vida quotidiana com en les xarxes socials– i que acaben perjudicant tothom.

També es posarà en marxa el web de la Xarxa Antirumors L’H, que ofereix informació, eines, sensibilització i la possibilitat d’adherir-s’hi, a més de poder compartir els rumors detectats per combatre’ls. Des del web, i també les xarxes socials municipals, s’emetran missatges per contrarestar els rumors i promoure la cohesió social. Personal de l’Ajuntament destinat a serveis d’atenció a la ciutadania ha rebut ja formació per reconèixer rumors i actuar en conseqüència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia