Societat

Insparya, la millor clínica de trasplantament capil·lar arriba a Barcelona

El grup mèdic capil·lar Insparya, especialitzat en el diagnòstic, tractament i investigació de l’alopècia, anuncia l’obertura de la primera clínica en Barcelona. Segons Paulo Ramos, CEO i cofundador del grup: “l’arribada a la Ciutat Condal era fonamental per a nosaltres perquè tenim molts pacients de Barcelona, a banda del fet que portem un temps fent visites mensuals a aquesta ciutat amb una demanda creixent, el que ens va fer plantejar-nos obrir una clínica aquí”. Aquesta nova clínica, la primera en Catalunya i la cinquena en Espanya, consolida a Insparya com el major grup capil·lar del país , amb clíniques en Madrid, Màlaga, València i Bilbao, i un índex de satisfacció de pacients superior al 95%.

Servei capil·lar integral en Catalunya

Situada en l’Av. Diagonal 605, la nova clínica abasta més de 800 metres quadrats, amb nou quiròfans i tres sales de tractament. Insparya Barcelona està equipada amb l’última tecnologia, una de les grans diferenciacions del grup, que inverteix cada any prop de tres milions d’euros en la investigació biomèdica i tecnològica en el camp de la salut capil·lar per poder oferir els tractaments capil·lars més avançats. De fet, el seu departament d’I+D (Insparya Science and Clinical Institute) es únic en el sector i es dedica, entre altres coses, a conèixer en profunditat la unitat fol·licular per aconseguir més densitat en el trasplantament. Fruit d’aquesta aposta per la innovació és, per exemple, el BotHair UltraPlus®, l’estrella del ja famós “Mètode Insparya”, un disruptiu dispositiu l’objectiu del qual és millorar el procés i la qualitat de l’execució del transplantament capil·lar, amb una extracció encara més precisa de les unitats fol·liculars. En definitiva, els beneficis per al pacient que es sotmet a un transplantament amb aquesta innovadora eina són múltiples: es tracta d’una eina capaç de reduir el dany en la zona donant sense generar cicatrius visibles, millorar la supervivència de les unitats fol·liculars extretes fins a en un 95%, disminueix la manipulació de la unitat fol·licular, rebaixa el temps d’intervenció i aconsegueix resultats molt naturals, un dels majors temors dels pacients a l’hora d’enfrontar-se a un procediment com aquest. L’èxit de l’eina és tan gran que moltes persones acudeixen al diagnòstic demanant que els tractin amb ella.

A més de quiròfans per al transplantament capil·lar, totes les clíniques del Grup Insparya estan dissenyades per donar servei integral en salut capil·lar, gracies a tractaments preventius, i aquells orientats a endarrerir l’envelliment i la caiguda del cabell, com l’ActivePlasma per frenar la deterioració de la cèl·lula de la unitat fol·licular, o la mesoteràpia capil·lar, que consisteix en la bioestimulació i nutrició del cabell a partir de nutrients de l’exclusiva fórmula pròpia MesoHair+ desenvolupada en el centro d’investigació en Porto. A més, la mesoteràpia es pot realitzar tant en clínica com a casa amb la nova mesoHair+ Home, que inclou un microroller amb què els pacients podran aplicar el tractament de forma senzilla a casa. Recentment també han llançat el tractament 4Genlnsparya® , un dispositiu personal per a l’estimulació del cuir cabellut que ajuda a millorar la grossor i la densitat del cabell i segons Insparya “aconsegueix una millora del 40% en el volum i grossor del cabell en un període de quatre mesos, de forma indolora”.

Una experiència prèmium i al servei del pacient

La missió d’Insparya està present en tots els punts de contacte amb el pacient, per això ofereix programes de finançament personalitzat que s’adapten a cada cas, perquè tothom pugui optar a veure’s millor i la imatge personal no sigui un problema. A les seves clíniques, la filosofia de treball fa que cada cas es tracti de forma individualitzada per això fan un seguiment postoperatori en els 18 mesos següents a la intervenció, a través de consultes pautades en què un metge comprova específicament com evoluciona cada cas. A més, una prova de la seva excel·lència és que Insparya és l’únic grup clínic del sector de la salut capil·lar a Espanya que disposa de la certificació internacional de qualitat ISO 9001:2015.

Insparya compleix cinc anys en Espanya amb cinc centres

El seu CEO, Paulo Ramos, va patir alopècia amb només 19 anys. Amb la motivació que ningú hagués de patir el seu mateix problema va fundar Insparya junt amb Cristiano Ronaldo. L’objectiu de Ramos era ajudar les persones amb alopècia perquè no patiren la seva mateixa experiència.

Així, després de més de 15 anys acumulant èxits i 60.000 pacients atesos a les seves clíniques de Portugal, Espanya, Itàlia i Oman, amb l’obertura de la nova clínica en Barcelona han decidit continuar amb la seva expansió apropant la seva tecnologia a altres punts de la geografia espanyola. Aquesta nova clínica s’uneix a altres 12 que Insparya té obertes en Braga, Bilbao, Lisboa, Madrid, Màlaga, Mascate, Milan, Porto (2), València, Vilamoura i Viseu.

Al llarg dels seus 15 anys de vida, Insparya, que s’ha convertit en expert de referència en oferir un servei integral i un seguiment de 18 mesos, ha vist aquesta evolució: sosté que el perfil del pacient ha canviat fins a arribar a avui, on el seu pacient “tipus” ja és un home d’uns 33 anys. “Hem observat un rejoveniment significatiu en el nostre perfil de pacients. Cada cop més persones, especialment homes, assumeixen que l’alopècia té solució i no esperen fins que estigui més avançada per donar el pas i sotmetre’s al transplantament. Crec que, com a professionals de la salut capil·lar, aquest canvi es deu en gran mesura a la intensa labor de conscienciació que fem”, assegura el doctor Carlos Portinha, director clínic d’Insparya i coordinador de l’àrea d’I+D.

En paraules de Sandro Cardoso, administrador comercial i de màrqueting del Grup: “estem molt orgullosos d’anunciar la nostra arribada a Catalunya, amb l’obertura d’una nova clínica en Barcelona, perquè amb ella ja tenim 13 centres oberts entre Portugal, Itàlia, Espanya i Oman. Això suposa una fita important en el nostre lideratge en Espanya i en oferir el millor en tecnologia de salut capil·lar , fent un pas més en el nostre compromís amb l’expansió internacional cap al lideratge mundial de la indústria mèdica capil·lar”.

Pots concertar una valoració capil·lar gratuïta i sense esperes emplenant un formulari a través de www.insparya.es o trucant al 900 696 020



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia