Societat

Restablerta la normalitat després d'una avaria al cablejat en línia de Vic

ZONA METROPOLITANA

Una nova avaria, ara al cablejat de comunicacions, ha provocat aquest matí retards de mitja hora a la línia C-3 de Rodalies, que uneix les poblacions barcelonines de L'Hospitalet de Llobregat i Vic.

Segons ha informat una portaveu de Renfe, l'avaria, detectada a l'inici del servei, obliga a circular en via única els trens que cobreixen el trajecte entre Centelles i Balenyà, cosa que ha originat retards que ja són d'una mitjana de trenta minuts.

Per la seva banda, un portaveu d'Adif ha precisat que l'avaria s'ha produït en un cablejat de comunicacions a la zona de Centelles i Balenyà. Segons fonts d'Adif, l'avaria podria ser fruit de la imprudència d'un grup de treballadors de l'empresa subcontractada que treballa en la renovació i millora del sistema d'electrificació en aquest punt.

A més a més, un "problema informàtic" ha deixat temporalment fora de servei el sistema d'alertes per SMS que s'havia creat per avisar de les incidències als usuaris de Rodalies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.