Medi ambient

Talen desenes d’arbres morts per la sequera a la Serralada de Marina

La Diputació de Barcelona ha talat mig centenar d’arbres a l’àrea d’esplai de la font del Tort, al Parc de la Serralada de Marina. Es tracta d’arbres, fonamentalment pins pinyoners, que havien mort per la sequera i que impossibilitaven que s’utilitzés la zona d’esbarjo que hi ha dins el terme municipal de Montcada i Reixac, que ara ha quedat reoberta al públic.

Els tècnics de la Diputació i de l’ADF n’havien constatat la mort del peu i també caigudes de branques, segons expliquen fonts de l’ens supramunicipal. Els treballs els ha executat l’ADF La Serralada, que també ha desbrossat la vegetació arbustiva i herbàcia per evitar la propagació d’un eventual incendi. Cal recordar que està prohibit fer foc o barbacoes fora dels espais habilitats per a aquest ús. La Diputació demana “molta prudència” en qualsevol activitat que comporti perill d’incendi, com fumar o circular de forma motoritzada, atès que l’estat dels boscos encara és propici per la propagació de les flames.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.