Societat

Policia Local i Mossos ja comparteixen comissaria al centre de Manresa per combatre la “sensació” d’inseguretat

Hi treballen una vintena d’agents de Mossos i Policia Local

Manresa ha inaugurat oficialment la comissaria mixta al centre històric, on hi haurà destinats una vintena d’agents de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. Un dels objectius d’aquesta nova instal·lació, segons ha explicat el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, recollides per l’ACN és “combatre la sensació d’inseguretat” que es viu a la ciutat. “Permetrà estar més a prop de la gent i del centre, que és on passen més coses”, ha subratllat.

La inauguració del nou model de comissaria de proximitat que el Govern està impulsant a Catalunya ha estat possible gràcies a l’increment d’una quarantena d’agents dels Mossos al Bages en els últims quatre anys. La intenció és que l’oficina permeti obtenir més informació, més ràpida i millorar la prevenció i la ràpida reacció davant d’un delicte.

Protesta simbòlica

Les noves dependències, situades al passeig de la República, obriran de dilluns a dissabte des de les 8 del matí fins a les 9 del vespre però no són ben vistes per tothom. Durant la inauguració, una desena de persones ha protestat contra l’increment de presència policial al barri i ha reclamat altres mesures com més habitatge social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia