Societat

Situen la UdG entre les 10 universitats espanyoles més transparents

Els resultats del rànquing Dyntra 2024 del mes de juny situen la Universitat de Girona (UdG) en la 9a posició de 77 universitats espanyoles en termes de transparència. La UdG ha millorat progressivament els seus resultats en els darrers anys i en aquesta edició ha incrementat més de 13 punts- una millora del 5% en el posicionament-, assolint actualment la seva millor puntuació en un percentatge de transparència global del 91,12%.

El rànquing Dyntra valora la transparència de les universitats en cinc dimensions diferents: Transparència Economicofinancera, Participació i Col·laboració, Transparència Institucional, Comunicació Pública i Contractacions de Serveis. El rànquing avalua l’acompliment de 169 indicadors que configuren les cinc dimensions, dels quals la UdG en compleix 154. D’aquests indicadors, la UdG destaca per assolir-ne 19 de 20 (95%) en la dimensió de Transparència Economicofinancera i 23 de 25 (92%) en la dimensió de Comunicació Pública.

Aquests resultats situen la UdG, juntament amb la Universitat de Granada, en el 12% de les millors universitats espanyoles en termes de transparència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia