Societat

Restablert el servei de tren entre les estacions de Gràcia i Muntaner dels FGC

Transport

La incidència causada aquest dilluns al migdia per una fuita d'aigua en una canonada a l'estació de Sant Gervasi i que ha interromput el servei entre les estacions de Gràcia i Muntaner ha quedat resolta, segons han informat fonts dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

Els trens de les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) s'aturen a totes les estacions excepte a la de Sant Gervasi, on no s'atura en sentit ascendent però sí en sentit descendent. La línia L6 té un servei llançadora entre les estacions de Sarrià i Reina Elisenda. El tall de la circulació de trens ha sigut entre la una del migdia i dos quarts de tres de la tarda.

Els retards acumulats durant la inundació de l'andana provocada per la fuita d'aigua han arribat als seixanta minuts. Un cop recuperat el servei, els trens circulen fora de l'horari habitual però amb la mateixa freqüència.

El servei de trens de la línia L7 (Avinguda Tibidabo) no s'ha vist afectat per la incidència i ha mantingut les circulacions amb normalitat.
La fuita d'aigua ha estat provocada de forma accidental per les obres de remodelació del nou vestíbul i de connexió de les estacions de Sant Gervasi i Plaça Molina.

Fonts d'Aigües de Barcelona han informat que el servei s'ha restablert "a primera hora del migdia" a uns 500 abonats que s'han quedat sense aigua.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.