Societat

S’amplia a vuit els refugis climàtics en episodis de calor extrema

Figueres tindrà un total de vuit refugis climàtics interiors per a protegir, principalment, als col·lectius més vulnerables en episodis d’extrema calor. Així, als cinc espais i equipaments que hi havia l’estiu passat (dos centres cívics, les piscines municipals, la biblioteca i el menjador social) s’hi afegeixen l’església de Sant Pere, i l’església de Sant Joan i la seu del Consell Municipal del barri de Vilatenim. Paral·lelament, se sumaran quatre espais exteriors com a recomanacions per fer front a les altes temperatures: el Parc Bosc, la pineda de la Pujada del Castell, el Parc de les Aigües i els Jardins Puig Pujades.

Entre altres mesures que ja es van prendre l’any passat hi haurà: instal·lació de punts d’hidratació a la via pública –pendents d’ubicació-, que se sumaran a les fonts d’aigua potable que ja hi ha a la ciutat; i repartiment gratuït d’aigua al bus urbà per a tota la ciutadania.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.