Societat

SOCIETAT

Santa Coloma busca solucions per als infants i joves de Germina

Tant l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet com el de Badalona es troben des de fa mesos davant del repte de gestionar la retirada de la fundació privada que mantenia els centres de suport de l’espai socioeducatiu Germina, per a infants i joves d’ambdues localitats. En total, són 350 usuaris –amb les seves famílies, totes amb diferent grau de vulnerabilitat– derivats de serveis socials. Tant en un cas com en l’altre ja es va anunciar, abans del final del curs, que les activitats d’estiu estaven assegurades. Només Santa Coloma ha confirmat la continuïtat després de l’estiu. Va aprovar al juliol una declaració institucional per valorar aquests espais oberts, per la seva activitat “amb la infància i l’adolescència vulnerables per reforçar aprenentatges, desenvolupar capacitats, prevenir l’exclusió social i augmentar les oportunitats”.

Des de Santa Coloma s’ha explicat que s’està parlant amb tots els interlocutors i buscant la reubicació dels usuaris. A curt termini s’han resolt els casals, que estan en marxa –com es va explicar en el cas de Badalona–. L’activitat de l’entitat a mitjà termini a Santa Coloma asseguren que està garantida i “s’està treballant perquè es realitzi en els mateixos locals que ocupava Germina”.

Societat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia