Societat

civisme

El pla contra el soroll a Ciutat Vella arrencarà pel Born

El Born serà la primera de sis àrees concretes del districte de Ciutat Vella on s’hi durà a terme una acció específica contra el soroll en un pla global pensat per l’Ajuntament per millorar el civisme en aquesta zona tan exigida de Barcelona.

La tramitació del pla farà que les mesures previstes no es puguin començar a implantar a la zona dels voltants del passeig del Bron fins a l’últim trimestre de 2024. Serà el moment en que culminarà la feina duta a terme durant aquest any passat on s’ha fet un mesurament dels índex de soroll en tretze punts del districte amb l’us de nous sonòmetres.

Després del pla específic per a la reducció de sorolls al Born, es farà el mateix per a la plaça Reial i el seus entorns, el carrer de Joaquim Costa –un dels eixos del barri del Raval–, la Rambla i l’Arc del Teatre i, finalment. Al’àmbit de la Rambla de Raval es farà un estudi per mirar si encara compleix els criteris i, en cas contrari, es farà una proposta de programa de reducció del soroll.

El pla ha de ser aprovat en el plenari del districte d’aquest mes de juliol i per al seguiment de la seva aplicació es crearà una comissió en la qual, a banda de responsables municipals, també hi haurà veïns, representants del sector comercial i l’àmbit econòmic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia