Urbanisme

urbanisme

Tarragona blinda la zona de vianants entre les rambles

L’Ajuntament de Tarragona tanca avui el pas rodat i el reserva exclusivament per als vianants la zona entre les rambles que comprèn els carrers Sant Agustí, August, Comte de Rius i Joan Maragall i la plaça Mossèn Cinto Verdaguer. Ho fa per garantir la pacificació del trànsit i limitar així l’accés de vehicles a la zona. Segons la regidora de Mobilitat del consistori, Sonia Orts, es tracta d’una zona de vianants com moltes altres que hi ha a la ciutat, però han detectat que, així com en altres zones l’entrada de vehicles no es produeix en cap cas a partir de les 11, en aquesta zona, tot i els senyals habilitats, “s’hi produïen infraccions i hem decidit que s’havia de tancar per garantir la seguretat de la gent”. Així, des d’aquest matí s’han començat a instal·lar uns bancs de pedra que serviran per fer el tancament dels diferents accessos.

Segons Orts, el consistori mantindrà contacte permanent amb els comerciants per comprovar l’efectivitat de la mesura i aplicar elements addicionals o correctors si en calguessin.

Una vegada instal·lats els bancs de pedra, únicament es podrà accedir a la zona per fer la càrrega i descàrrega pel carrer Joan Maragall de 6 del matí fins a les 11 del migdia. També es garantirà l’accés als vehicles que hagin d’accedir al pàrquing 24 h de la xarxa sanitària Santa Tecla, per la qual cosa, en aquest cas els tancaments es col·locaran al carrer Comte de Rius, 10. A més d’aquest accés, es tancaran amb bancs l’entrada a Comte de Rius per Rambla Nova i els accessos al carrer Sant Agustí per Rambla Nova i Rambla Vella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
successos

El vianant atropellat per un bus a Girona, a la UCI en estat greu

girona
SALUT

L’Alt Pirineu i Aran comencen la detecció precoç del càncer de coll uterí

Vielha
societat

L’Associació Rodes demana que es compri la Torre d’en Sastre

roses
SOCIETAT

Treball considera insuficients les mesures preventives de la planta de Botarell

Botarell
SOCIETAT

Investigadors de la UPC creen un sistema per reduir el combustible del vaixell d’Open Arms

Vilanova i la Geltrú
SOCIETAT

Una veïna del Raval nega que la manifestació contra Vox fos “violenta”

Barcelona
societat

La Policia Local detecta una cinquantena d’infraccions a comerços

salt
SOCIETAT

Baqueira promou un programa de lloguer d’habitatges per als treballadors

Baqueira
societat

Impulsen un projecte per donar accés a l’aigua a les persones amb mobilitat reduïda

palamós