Societat

societat

L’Associació Rodes demana que es compri la Torre d’en Sastre de Roses

L’Associació Rodes ha instat a l’Ajuntament de Roses i a la Generalitat de Catalunya perquè intentin adquirir la finca de la Torre d’en Sastre situada dins del Parc Natural del Cap de Creus. Es tracta d’una finca rústica d’unes vint-i-cinc hectàrees en la que hi ha ubicat un important vestigi arquitectònic, la Torre d’en Sastre, una torre de guaita bastida en temps de la pirateria mediterrània a la que, posteriorment, s’hi va afegir un petit mas. El conjunt es ven per un preu de prop de dos milions i mig d’euros.

Segons destaca l’entitat a través d’un escrit, l’edifici té un interès excepcional pel patrimoni arquitectònic i natural pel municipi de Roses i pel Parc Natural del Cap de Creus. A més, recorden que “si fa uns vint anys l’ajuntament de Roses va poder adquirir la finca Falconera, ara es podria fer la mateixa operació en col·laboració amb la Generalitat”.

L’Associació Rodes, constituïda aquest any i que ja compte amb més de cent socis, va celebrar la seva primera assembla el dia 21 de juny passat. De fet, va ser precisament durant aquesta assemblea, assemblea on, a iniciativa d’alguns dels assistents, es va acordar fer aquesta petició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia