Infraestructures i serveis

TRANSPORTS

L’EMT introdueix el pagament amb targeta i mòbil als busos

Quatre vehicles implanten el nou sistema en fase de proves al llarg d’aquest estiu

Quatre autobusos de la flota de l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) han introduït a partir d’aquesta setmana, a mode de prova pilot i al llarg dels mesos d’estiu, un sistema de pagament de bitllets amb targeta i a través de dispositius mòbils amb tecnologia contactless a bord dels vehicles. S’instal·laran dispositius TPV integrats a la cabina dels xofers amb l’objectiu que, a partir de setembre de 2024, els usauaris puguin ja pagar el bitllet senzill amb targeta bancària als 76 autobusos municipals. El servei, que va sortir a licitació a finals del 2023, s’ha adjudicat a CaixaBank per 132.000 € i tres anys de durada.

La licitació també inclou l’adquisició de vuit terminals per als Centres d’Atenció al Client de l’EMT i set per als aparcaments municipals. Segons l’EMT, el sistema permetrà millorar la velocitat comercial dels autobusos, reduint els temps de viatge amb embarcaments més ràpids i processos de pagaments més àgils i segurs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia