Societat

Societat

Mor Alfredo Miranda, gerent de diversos concessionaris del Grup Forné

L’empresari Alfredo Miranda Fuertes, que havia estat gerent de diversos concessionaris dins del Grup Forné, va morir ahir, dimarts, a l’edat de 83 anys.

Va néixer l’any 1940 al municipi lleonès d’Astorga i poc després amb la família van aterrar a Catalunya. Va començar treballant en el món de la banca barcelonina, fins que l’any 1962 el grup gironí Forné el va incorporar a les seves files. El grup va ser fundat l’any 1927 com una empresa de venda de camions. Als anys seixanta, el fill del fundador, Antoni Forné, va agafar-ne la gerència i va ampliar el negoci amb la representació de la marca SEAT, que en aquells moments gairebé era l’única marca del mercat espanyol. Miranda, casat i amb quatre fills, va passar a ser la mà dreta de l’Antoni. A poc a poc, el grup es va anant ampliant cap a altres marques automobilístiques com Volkswagen, Audi i Skoda. Miranda va tenir un paper molt important dins l’empresa fent de gerent durant anys de diversos d’aquests concessionaris i convertint-se en un referent del sector.

Actualment el grup empresarial es dedica a la venda i a la reparació de camions, d’automòbils i d’embarcacions nàutiques, i també al sector immobiliari, i tenen un total de sis instal·lacions: Girona, que és la principal, Figueres, Olot, Lloret, Mont-ras i Sant Feliu de Guíxols.

La cerimònia de comiat tindrà lloc demà, dijous, a 1/4 de 12 del matí, al tanatori Mémora de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia