Societat

societat

Frit Ravich llança el seu nou snack fornejat amb base de llentia

L’empresa gironina Frit Ravich, amb seu a Maçanet de la Selva, llança la nova marca de snacks saludables “Real Bites” juntament amb el seu primer snack fornejat amb base de farina de llentia. Es tracta de les xips fornejades amb major quantitat de farina de llentia del mercat (89,5% en les normals i 83,5% en les aromatitzades), fetes tan sols amb tres ingredients i aromes naturals. La companyia ha comptat amb el suport de Realfooding pel desenvolupament d’aquest snack.

Pel que fa a Real Bites, es tracta d’un snack fornejat conté un major contingut de proteïna i fibra en estar elaborat amb farina de llegum. A més, en incloure Oli d’Oliva Verge Extra, en substitució dels habituals olis refinats, el percentatge de greix és baix. En concret, els snacks es llancen en tres sabors: Sal i AOVE, Tomàquet i Alfàbrega, i Sal i Pebre. Tots ells aptes per a vegans i celíacs.

En aquest sentit, Meritxell Verdaguer, Category Manager de Frit Ravich ha explicat que “cada cop són més els consumidors que demanen snacks amb un major valor nutricional, però que no volen renunciar al plaer. Per això hem desenvolupat un producte amb pocs ingredients, d’alta qualitat i amb un gran sabor que permet gaudir d’una experiència de consum natural, responsable i deliciosa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.