Urbanisme

Urbanisme

Amplien l’aparcament provisional sobre la llosa de la via a Vilafranca

Els treballs d’asfaltatge de l’aparcament provisional sobre la llosa de la via tocant a l’avinguda Barcelona, a la zona coneguda com el pont del Carril de Vilafranca del Penedès, permetran ampliar la capacitat del pàrquing fins a les 176 places. Les actuacions formen part del pla d’asfaltatge que s’està executant el diversos punts de la vila que tenien el paviment malmès. Són un total de 14.000 metres quadrats, amb la previsió que finalitzin aquesta setmana.

Actualment l’aparcament del pont del carril disposa de 138 places, però en guanyarà 38 més després de les millores. A banda de renovar el paviment i la senyalització, també s’augmentarà la il·luminació de l’espai per incrementar-ne la seguretat, es reordenarà el pas de vianants i s’actuarà sobre la tanca perimetral.

L’aparcament, que continuarà sent gratuït i d’accés públic com fins ara, està ubicat en una zona pendent d’urbanització sobre la llosa de la via i, per tant, és provisional, en espera que es defineixi un futur projecte d’urbanització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia