Infraestructures i serveis

SERVEIS

Les Brigades Municipals de Reus incorporen 25 treballadors més

L’Ajuntament posarà en marxa la Brigada d’Intervenció Ràpida abans de final d’any

L’Ajuntament de Reus augmentarà la plantilla de les Brigades Municipals en 25 persones, un 42% respecte l’actual, i posarà en marxa la Brigada d’Intervenció Ràpida abans de final d’any. Amb l’augment de recursos, la plantilla de les Brigades arribarà als 84 efectius.

L’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita; i el regidor de Via Pública, Daniel Marcos, han visitat aquest dimecres les instal·lacions de les Brigades i han anunciat l’augment dels recursos humans del departament. Sandra Guaita ha afirmat: “La ciutadania ens reclama tenir la ciutat en condicions, i des del Govern de Reus hi donem resposta amb una aposta per la millora de la via pública”. Daniel Marcos ha afegit afegeix: “Més recursos vol dir més i millor servei; i tenir el manteniment de la ciutat en els nivells de qualitat que ens requereix la ciutadania”.

L’augment de a plantilla permetrà adequar els recursos destinats a la conservació i millora de la via pública per tal de mantenir un bon nivell de qualitat de l’habitat urbà; i crear equips d’acció ràpida per a la millora en l’atenció de les tasques referents al manteniment de la via publica municipal.

De les 25 noves incorporacions, set són personal que es destinarà exclusivament per a Brigades (un oficial fuster, un oficial de jardineria, un arquitecte tècnic, un delineant, dos peons i un tècnic de manteniment). Les altres 18 aniran directament a formar part de la Brigada d’Intervenció Ràpida, que estarà internalitzada dins la pròpia estructura de l’Ajuntament i que es posarà en funcionament, previsiblement, a finals d’any. El pressupost de les Brigades Municipals ha crescut en un 25% dels 2 milions d’euros pressupostats el 2023 als 2,5 milions previstos en el pressupost d’enguany.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia