Societat

El primer aparcament exclusiu per a motos i bicis obrirà dilluns a Gràcia

Barcelona de Serveis Municipals obrirà el primer aparcament només per a bicicletes i motos el pròxim dilluns. L'aparcament es troba al soterrani d'una actuació de 5.754 metres quadrats ubicada en un solar delimitat pels carrers Gran de Gràcia, Santa Rosa i Trilla.

El nou estacionament forma part del projecte de rehabilitació i ampliació de l'edifici que acollirà la seu del Casal d’Associacions Juvenils de Barcelona, una escola bressol (en funcionament) i la urbanització de la plaça situada entre els dos edificis (carrer Santa Rosa).
L'aparcament, de dues plantes, ocupa 1.372 metres quadrats i té 171 places, algunes de les quals seran de lloguer i altres de rotació. Abonar-se per estacionar la moto costarà 55 euros al mes o 44 euros pels qui disposin del Carnet Jove, i el preu per a la bici serà de 13,66 euros. Pel que fa a la rotació, la tarifa és de 0,80 euros per hora.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.