Educació

educació

Prop de 400 obres de millora i retirada d’amiant en escoles a l’estiu

El govern destinarà 42,3 milions d’euros a 394 obres de millora, retirada d’amiant i mitigació de la calor en centres educatius catalans durant l’estiu. Així ho ha anunciat aquest dijous la consellera d’Educació, Anna Simó, durant la visita de les obres que s’estan fent a l’Escola la Roureda de Sabadell per retirar fibrociment, una actuació que també es faran en setze centres més. La consellera ha reconegut que la dotació és “insuficient” per donar resposta a les necessitats existents, sobretot en el pla de xoc per altes temperatures, que es faran en 106 escoles i instituts. Per això, Simó ha reivindicat la necessitat “d’un finançament singular” per a Catalunya que pugui ampliar el pressupost del departament.

La majoria d’actuacions, però, un total de 274, són de millora i reformes dels centres, amb un pressupost de 31,62 milions, per donar resposta a les noves necessitats d’escolarització en ensenyaments obligatoris i, sobretot, postobligatoris. També per millorar l’eficiència com la seguretat i la salut dels usuaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia