Societat

SOCIETAT

Barcelona acull del 10 al 18 d’agost la quinzena edició del Circuit Festival

Collboni destaca la necessitat de treballar en “la promoció dels drets” del col·lectiu LGTBIQ+

Barcelona acollirà del 10 al 18 d’agost la quinzena edició del Circuit Festival, el certamen LGTBIQ+ per al qual els organitzadors esperen milers de persones de més de 80 nacionalitats. La programació inclou dotze festes i les actuacions d’una trentena de DJs nacionals i internacionals a diferents barris de la ciutat i a localitats pròximes com Vilassar de Dalt o Cerdanyola del Vallès. L’alcalde de la capital catalana, el socialista Jaume Collboni, va rebre ahir els responsables del Circuit Festivali va defensar la importància del certamen “en la defensa i la visibilitat” de la comunitat LGTBIQ+ a la ciutat. També ha destacat la necessitat de treballar en “la promoció dels drets” del col·lectiu.

“El Circuit Festival no només és una festa, és un punt de trobada per a la comunitat LGTBIQ+ on se celebra la llibertat i la diversitat afectiva”, va explicar Manolo Soria, CEO del Circuit Festival i de Matineé Group, l’empresa que organitza l’esdeveniment. Per a aquesta edició, els organitzadors calculen que prop del 80% dels assistents serà públic internacional procedent de més de 80 països, com ara els Estats Units, la Xina, Taiwan, Corea del Sud, Qatar, Kuwait, Israel, el Brasil o Colòmbia.

Pel que fa a la dotzena de festes previstes, se celebraran en espais situats en diferents districtes de la ciutat i en municipis pròxims fàcilment accessibles. Entre els principals espais hi ha la Sala Razzmatazz, la Sala Input, la Fira Gran Via 2, el parc aquàtic Illa Fantasia (Vilassar de Dalt) o Diverbosc (Cerdanyola del Vallès).

D’altra banda, els organitzadors de l’esdeveniment subratllen que donarà feina a més de 500 persones de manera directa i a més de 1.000 de manera indirecta. El 13 d’agost tindrà lloc la festa ’Water Park Day’ al parc aquàtic Illa Fantasia, a Vilassar de Dalt. Segons els organitzadors, el 2023 va reunir més de 10.000 persones a ritme de música electrònica i amb una piscina d’onades com a escenari central.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
trànsit

Els Mossos despleguenun macro operatiu de Trànsit amb una trentena de controls simultanis

Barcelona
BANYOLES

Fil a l’agulla per a desenvolupar Sota Monestir

BANYOLES
URBANISME

La Paeria impulsa la construcció de 17 nous habitatges al Centre Històric

lLEIDA
serveis

El nou pavelló de les Glòries incorporarà una coberta verda

bARCELONA
infraestructures

El traspàs de la línia R1 de Rodalies farà els primers passos el gener del 2025

barcelona
TREBALL

Denuncien la sobrecàrrega de feina de les infermeres a la costa tarragonina

L’Ametlla de Mar
SOCIETAT

Barcelona acull del 10 al 18 d’agost la quinzena edició del Circuit Festival

Barcelona
MEDI AMBIENT

Buiden de peixos el pantà d’Ulldecona per evitar una mortalitat massiva

La Pobla de Benifassà
INFRAESTRUCTURES

Acciona pagarà finalment els afectats per les esquerdes del túnel del Coll de Lilla

Montblanc