Societat

Nou punt d’informació i vigilància a l’espai natural de Castell

Un estiu més, l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós ha habilitat un punt d’informació i vigilància a l’espai natural de Castell. Així, amb l’objectiu de fer una tasca divulgativa entre els usuaris del paratge de Castell, dels valors mediambientals d’aquest àmbit i de la cura que cal tenir per preservar-los, durant els mesos de juliol i agost en horari de 10 a 19h hi haurà un punt informatiu gestionat per membres de l’Associació de Defensa Forestal (ADF) Gavarres Marítima.

Al mateix temps es potencia una presència més directa de l’ADF durant el període d’estiu, que permet tenir un control i potenciar la vigilància d’aquest espai davant els riscos d’incendis, possibilitant en aquests casos una actuació ràpida mitjançant vehicles i material d’extinció que aquesta entitat ubica a la zona.

La caseta informativa està ubicada al camí que passa paral·lel a la riera i que connecta l’aparcament d’aquest àmbit amb la platja Castell, en un indret molt proper al bosc de transició que hi ha al final de la plana agrícola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia