Societat

Xina

El col·lapse d’un pont en una autopista xinesa deixa almenys onze morts

L’estructura s’ha ensorrat arran d’una crescuda sobtada del riu Jinqian al seu pas per Shangluo, a la província de Shaanxi

Els equips de rescat han recuperat cinc dels vehicles caiguts al riu

Almenys onze persones han mort arran del col·lapse d’un pont en una autopista al nord-oest de la Xina, segons ha confirmat aquest dissabte el Ministeri de Gestió d’Emergències del país asiàtic.

El pont, situat al pas de l’autopista pel terme de la ciutat de Shangluo, a la província de Shaanxi, s’ha enfonsat parcialment poc abans de les nou de la nit de divendres, hora local, després d’un gran xàfec. Segons les autoritats provincials, l’estructura s’ha ensorrat com a conseqüència d’una crescuda sobtada del riu Jinquian, que passa per sota de ll’autopista.

El col·lapse del pont ha provocat la caiguda de diversos vehicles al riu Jinqian. El Ministeri de Gestió d’Emergències ha enviat 736 efectius, 76 vehicles, 18 embarcacions i 32 drons per donar suport a les tasques de rescat. Fins aquest dissabte al matí, els equips de salvament han recuperat cinc dels vehicles caiguts al riu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia