Societat

Societat

Activat el Pla Alfa per risc molt alt d’incendi a 13 comarques

El cos d’Agents Rurals han activat el nivell 3 del Pla Alfa per perill molt alt d’incendi forestal a 118 municipis de 13 comarques, sobretot del centre de Catalunya i de Ponent. Les comarques amb municipis afectats són el Bages, l’Anoia, el Solsonès, la Segarra, l’Alt Urgell, la Noguera, l’Urgell, les Garrigues, el Segrià, la Terra Alta, la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Conca de Barberà. El nivell 3 implica la suspensió de totes les activitats de risc, amb excepcions, com les tasques agrícoles, que estan regulades. Així, està prohibit: fer foc o fumar en terreny forestal i l’activitat de globus aerostàtics o utilitzar radials, entre d’altres. Els agents rurals demanen “molta precaució” en les activitats a l’aire lliure.

El Pla Alfa és el procediment operatiu del cos d’Agents Rurals de vigilància, prevenció i control d’activitats de risc davant el perill d’incendi forestal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia