Urbanisme

Sabotegen l’accés al Fluvià Nàutic a Sant Pere Pescador

L’accés a la Gola del Fluvià a Sant Pere Pescador va ser objecte ahir a la tarda d’un acte de sabotatge. Es va produir, segons testimonis, al voltant de les 7 de la tarda. Els autors van trencar les barreres que impedeixen l’accés lliure a la zona i van pintar amb esprai de pintura de color negre els cartells amb els preus i els indicadors de Fluvià Nàutic.La propietat va denunciar els fets. Dos agents dels Mossos d’Esquadra, van acudir fins al lloc dels fets i van aixecar acte dels danys que es van produir.

Fluvià Nàutic és objecte de les protestes del Grup de Defensa de la Gola del Fluvià que amb el suport de la Iaeden i l’Apnae, han convocat protestes perquè consideren que l’accés és un camí públic i que a la zona s’hi estan fent “activitats il·legals. El promotor de Fluvià Nàutic, Víctor Latorre, ha exposat en diverses ocasions que té “tots els permisos en regla” i que “el camí és privat” i que permet accés a peu o en bicicleta .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia