Infraestructures i serveis

Precinten atraccions infantils del Parc 8 de Març

La brigada municipal de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha precintat aquesta setmana algunes de les atraccions infantils del Parc infantil 8 de Març per motius de seguretat. L’actuació s’ha fet amb motiu dels resultats d’una auditoria professional sobre l’estat de tots els elements infantils del conjunt de parcs i zones verdes d’arreu de la ciutat que l’Àrea de Via Pública del consistori bisbalenc va encarregar el maig passat. L’informe emès ha posat de manifest que la falta de manteniment dels darrers anys suposen un perill per la seguretat de les persones usuàries.

Arran d’això, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha actuat en conseqüència: d’una banda s’ha encarregat una comanda de nous elements infantils que s’instal·laran properament, alhora que s’han balisat totes les atraccions que l’auditoria considera perillosament deteriorades. Mentre no arriba la comanda dels nous elements, el consistori preveu instal·lar nous jocs provisionals a principis de la setmana vinent.

El regidor de Via Pública, Xavier Dilmé, lamenta aquesta situació justament els dies que es pot fer més ús del parc, “però hem prioritzat la seguretat. Vam encarregar l’auditoria perquè vèiem alguns elements en molt mal estat i no sabíem si es podrien arreglar. Ara sabem que no i, per tant, els hem de retirar”.

Dilmé insisteix que “no jugarem amb la seguretat de la mainada i val més prevenir que curar”: “hem comprat elements nous, en posarem de nous a partir de dilluns encara que siguin provisionals, i el parc ben aviat tornarà estar recuperat”. El regidor també afirma que “aquesta deixadesa dels darrers anys no es repetirà perquè encarregarem a una empresa especialitzada el manteniment de tots els parcs de la Bisbal a partir d’ara, una cosa que no s’hauria d’haver deixat de fer en el passat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.